Boldog Új Évet Kívánok!

kettőezertizenötös év

A klasszikus évvégi és év eleji kívánság… vagy csak röviden:

BUÉK!

Vajon mit kívánunk valójában, amikor ezt mondjuk egymásnak, barátainknak, ismerőseinknek vagy akár idegen embereknek?

Összefoglalva azt, hogy legyen úgymond szerencséje az új esztendőben, az élete minden területén. Szerintem ezt mindenki nagyon szeretné, ha a sok kívánság meg is valósulna…

De számtalan jó kívánság ellenére, sajnos a legtöbb ember életében csak alig teljesülnek. A jó hírem viszont az, hogy te magad pozitívan befolyásolhatod, hogy minél több jó be is teljesüljön a személyes életedben!

Mit tehetsz azért, hogy ez az éved jobb legyen, mint a tavalyi?

Sok ember azt gondolja, hogy az életében a rossz dolgok egyszer csak maguktól majd jóra fognak fordulni, és az idő megoldja a problémákat…. Hát ez a legritkább esetekben előfordulhat, de a tapasztalat és az emberei sorsok azt mutatják, hogy ez egyáltalán nem így történik.  Hogy mennyire lesz boldog az elsősorban tőled és nem a körülményeidtől függ! Sokat tehetsz azért, hogy a saját életed-és a családodé is- boldogabb  egészségesebb és prosperálóbb legyen.

Erről írtam egy E-könyvet, amelyet ingyenesen letölthetsz, klikkelj ide!

Hogy boldogabb, sikeresebb leszel-e idén, az attól is függ, hogy vannak-e életcéljaid, terveid erre az évre vagy a jövőre vonatkozólag! Remélem ezeket már kitűzted. Ha viszont még nincsenek, az nagy baj, mert akkor nem fog semmi motiválni arra, hogy tegyél valamit magadért, netán másokért. (segítségképpen a célokról  itt olvashatod  korábbi  cikkemet.)

Ha a céljaid megvannak, akkor egy lépéssel már közelebb vagy a kívánságok megvalósulásához. De ez sajnos még  kevés; azt is meg kell  tervezned, hogy mit és hogyan fogod  kivitelezni. Ez a legsarkalatosabb pontja annak, hogy meg is valósuljon az életedben minden jókívánság.

Zavaró körülmények és akadályok kiiktatása

Számtalan akadály felmerülhet a célok megvalósítása közben; például hogy  nem tudsz odakoncentrálni egy adott dologra és folyton halogatod a tennivalóidat. Sok embernek probléma ez, de ne aggódj, ehhez is adok neked egy kis útravalót: kattints ide!

Az életed minden területére nem tudom a megoldást (még a magaméra sem mindig) de azt megígérhetem: ha a három korábbi cikkemet nem csak elolvasod, hanem a gyakorlatban is elkezded alkalmazni, annak biztos hogy jó gyümölcsei lesznek. Ez viszont kizárólag rajtad múlik, mennyit fogsz belőle hasznosítani.

Hogy mikor leszel boldog az elsősorban tőled függ! Mindenesetre én drukkolok neked, hogy minden úgy sikerüljön az idén, ahogy azt magamnak is kívánnám! Sok türelmet önfegyelmet is kívánok, mert enélkül a siker nem garantált.

Hajrá, gyerünk, kezd el, ne hagyd abba és sikerülni fog! :-)

Értesítő új blogbejegyzésekről

Név:

E-mail cím: